Devolucions

La devolució del producte s'ha de fer en perfecte estat, no desgastat o danyat i en el mateix embalatge original i amb les etiquetes. Altrament, no s'acceptarà la devolució del mateix.

Les devolucions s'hauran de realitzar en un termini de 15 dies naturals des de la data de lliurament. Processarem la devolució i el reemborsament s'efectuarà en un termini de 30 dies des que rebem el/s article/s.

Empaqueta els teus articles de forma segura, en el paquet original si és possible, i inclou l'albarà d'entrega i el formulari de devolució que trobaràs a la secció El Meu Compte. Porta el paquet a la empresa de missatgeria i organitza l'enviament amb ells.

Recordeu que haureu d'assumir qualsevol despesa derivada d'aquest enviament.

Si té alguna pregunta més sobre el procés o política de devolucions, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Devolució gratuïta a botiga

Presentant el comprovant de compra a la botiga pot sol·licitar la devolució de l'import. Processarem la devolució i el reemborsament s'efectuarà en un termini de 30 dies desde la recepció dels articles. Necessitarem el formulari de devolució i l'albarà d'entrega(necessari en compres online). Si no trobes la factura en el teu paquet, accedeix a Les meves comandes a la secció El meu compte, selecciona la teva comanda i imprimeix la comanda.


Compare 0

No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out